Δήμοι Ανατολικής ΑττικήςΚοινωνία

Δελτίο Τύπου:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η εθελοντική αιμοδοσία της ΔΕΕΠ ΝΔ Ανατολικής Αττικης

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά η Δεεπ Ανατολικής Αττικής με την 3η εθελοντική αιμοδοσία πού διοργάνωσε

Σημαντική ήταν η συμμετοχή των μελών και των φίλων στην Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε για τρίτη συνεχή φορά ο Τομέας Υγείας της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ.

Η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της Δ.Ε.Ε.Π οργανώθηκε με τη συνεργασία του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, στα γραφεία της στο Μαρκόπουλο.

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Vanita Sofroni II έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, αφού στην Ελλάδα αναζητούνται κάθε χρόνο περίπου 700.000 μονάδες αίματος. Για το λόγο αυτό ο Τομέας Υγείας της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής αποφάσισε η προσφορά αίματος των υγιών συμπολιτών μας προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας να έχει μόνιμο χαρακτήρα, μέσω της καθιέρωσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Τομεάρχη Υγείας,Kostas Strikos και τους Αναπληρωτές Τομεάρχες, Παναγιώτης Δούρος και Maria Gkouvra, όπως και τον Γραμματέα μας Θανάσης Λάμπρου.

Στην προσπάθεια μας αυτή συμμετείχαν ενεργά, μέλη του ΔΣ και της Διεύρυνσης της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής, οι Προέδροι των ΝΔ Δημοτική Τ.Ο. Διονύσου Lia Lagou, ΔΗΜΤΟ Μαρκοπουλου Ιωάννα Ξύδα, Νέα Δημοκρατία Παιανίας & Γλυκών Νερών Παντελής Χριστοφορίδης, ΔΗΜΤΟ ΝΔ Σαρωνικού Nikos Galanis, ΔΗΜ.ΤΟ Ωρωπού Spyros Kafkopoulos και πολλά μέλη των ΔΗΜ.ΤΟ Αν. Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης και εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με την παράταξη Αττική Μπροστά του υποψήφιου περιφερειάρχη Nikos Hardalias B και οι συνυποψήφιοι του περιφερειακοί σύμβουλοι Δημήτρης Αγγελής, Panagiotis Gavriil, Δημήτρης Σπ. Δαμάσκος, Ευαγγελία Κεχρή, Σπύρος Καυκόπουλος, Sophia Manoli και Evita Psoni, ο υποψήφιος δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης και ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου Χρήστος Νικ Δρίτσας μαζί με μέλη των παρατάξεων τους, οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το παρόν.

Μαζί μας και οι πολιτευτές της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Tassos Angelikas, Ευάγγελος Δημητρίου και Ιωάννης Σαμέλης και από την ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής ο Γραμματέας Spyros Skarentzos, η Κωνσταντίνα Σανιδά, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Παιανίας και μέλη των τοπικών τους οργανώσεων.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Ένα κάλεσμα ζωής, προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μπορούμε να μοιραστούμε τη Ζωή! Μπορούμε να είμαστε #Δίπλα_σε_κάθε_πολίτη!»

Kyriakos Mitsotakis

Στέλιος Κονταδάκης Leonidas Pililitsis

#σταθερά_τολμηρά_μπροστά

#metonkyriako

#deepanattikis

Vanita Sofroni – Βανίτα Σωφρόνη

#Η_Ανατολική_Αττική_κοιτάζει_ψηλά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button