Δήμοι Ανατολικής Αττικής

Δελτίο τύπου: Ο υπ. Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, παραβρέθηκε χτες στην 5η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής με τα μέλη του ΔΣ και της Διεύρυνσης, τους Προέδρους των δεκατριών (13) ΔΗΜ.Τ.Ο και τα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων.

Στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π στο Μαρκόπουλο, σε κλίμα ενθουσιασμού και εκλογικής ετοιμότητας, πλήθος μελών και στελεχών μας υποδέχτηκαν τον Νίκο Χαρδαλιά, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και την ενεργή στήριξη στο πρόσωπό του και την παράταξη ‘’Αττική Μπροστά’’.

«Ο θεσμός της Περιφέρειας», σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά «αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητάς μας, κάθε πτυχή του έργου της ακουμπάει στη ζωή μας, ζει στις γειτονιές μας, κυκλοφορεί στους δρόμους που κυκλοφορούμε».

Η Δ.Ε.Ε.Π, δια στόματος της Προέδρου Βανίτας Σωφρόνη «θα βρεθεί σε κάθε δήμο και σε κάθε γειτονιά της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να συμβάλλει στην εκλογή του Νίκου Χαρδαλιά, για να εξακολουθεί η Αττική να κοιτάει Μπροστά. Έχουμε έναν πανέτοιμο και πολύπειρο εκλογικό μηχανισμό, έχουμε δραστήριες οργανώσεις, κυρίως έχουμε ζωντανή επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και τους συμπολίτες μας, ώστε να συνεισφέρουμε καθοριστικά και αποφασιστικά και σε αυτήν την εκλογική νίκη».

Την Γραμματεία Οργανωτικού και τον Γραμματέα της Στέλιο Κονταδάκη εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας Λεωνίδας Πιλιλίτσης, ενώ παρευρέθηκαν και οι πολιτευτές των τελευταίων εθνικών εκλογών Ευάγγελος Δημητρίου, Αναστάσιος Αγγέλικας και Ιωάννης Σαμέλης, ενώ την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας & Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Σοφία Ζαχαράκη εκπροσώπησαν οι συνεργάτες της Κατερίνα Μέγα και Γιάννης Πέππας.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button