ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

Δήμος Παιανίας: Αντιπρόεδρος στον ΣΠΑΥ εκλέχθηκε ο Ισίδωρος Μάδης

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Παρόντων 18 μελών σε σύνολο 20, το Διοικητικό Συμβούλιο επανεξέλεξε ως Πρόεδρο για 3η συνεχόμενη θητεία το νυν Πρόεδρο του Συνδέσμου & Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο και αντιπρόεδρο με τις ίδιες ψήφους (13 θετικές ψήφους, 5 λευκά και 2 αποχές) τον Ισίδωρο Μάδη αναγνωρίζοντας τη στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξε για την ανάπτυξη του Συνδέσμου κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο συνεπικουρώντας το έργο του προέδρου με αποτέλεσμα χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ, ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι η νέα θητεία θα είναι το ίδιο δημιουργική και παραγωγική όπως η προηγούμενη» δήλωσε μετά την εκλογή του ο νέος αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Παιανίας.

Ο Ισίδωρος Μάδης κατά την προηγούμενη θητεία του υποστήριξε το έργο του ΣΠΑΥ τόσο κεντρικά όσο και τοπικά στον Δήμο Παιανίας με δράσεις ευαισθητοποίησης και δενδροφυτεύσεις ενώ συνέβαλλε δραστικά ώστε να εφοδιαστεί με σύγχρονο εξοπλισμό η ομάδα Πολιτικής Προστασίας διευκολύνοντας το έργο προστασίας και του Υμηττού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button