ΕλλάδαΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Έκπληξη με τη Ναταλί Κάκκαβα στον Σαρωνικό! Με ποια παράταξη κατεβαίνει υποψήφια

“Η περιοχή είναι ευλογημένη µε φυσική ομορφία, υπάρχουν όμως πάρα πολλά προβλήματα, όπως η καθαριότητα, η οδική ασφάλεια και το κακό οδικό δίκτυο”

Η Ναταλί Κάκκαβα τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λαγονήσι, ενώ από μικρή έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την περιοχή. Έτσι εξηγείται και η απόφασή της να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Σαρωνικού.

Για την υποψηφιότητά της στον Δήμο Σαρωνικού, καθώς και για τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα που είναι μαζί 14 χρόνια μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη

Πώς αποφάσισες να κατέβεις υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Σαρωνικού;

Αποφάσισα να κατέβω µε την παράταξη “Σαρωνικός ξεκινάμε”, µε υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαχρήστου. Τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στο Λαγονήσι, ενώ από την παιδική µου ηλικία πήγαινα σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ενώ όμως η περιοχή είναι ευλογημένη µε φυσική ομορφιά, υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, όπως η καθαριότητα, η οδική ασφάλεια και το κακό οδικό δίκτυο.

∆εν έχουμε παιδικές χαρές, δεν έχουμε δημοτική συγκοινωνία και πολλά άλλα, για τα οποία θεωρώ πως µαζί µε την παράταξή µας και τον υποψήφιο δήμαρχο μπορούμε να συμβάλουμε στη βελτίωση και την επίλυσή τους.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Εγώ εργάζομαι στην τηλεόραση τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια, µε ένα διάλειμμα δύο ετών. Φυσικά, είναι η δουλειά που λατρεύω, φυσικά είναι η συνήθεια, φυσικά την αγαπώ και, ναι, µου λείπει.

Σε γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο Mega. Θα έλεγες ξανά τον καιρό;

Από όλα όσα έχω κάνει στην τηλεόραση μέχρι σήμερα , η μεγάλη µου λατρεία παραμένουναυτά τα 17 χρόνια που έλεγα τον καιρό. Έχω μάθει στη ζωή µου ποτέ να µη λέω ποτέ.

Με τον σύζυγό σου είστε 14 χρόνια μαζί. Έχετε περάσει κρίση;

Μεγάλη κρίση μας έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουμε περάσει. Φυσικά, σε μια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Όμως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουμε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθημερινότητά µας.

Τον ζηλεύεις;

Ένας από τους λόγους που λατρεύω τον Γρηγόρη είναι ότι µε έχει κάνει να νιώσω από την αρχή της σχέσης µας τόσο μεγάλη ασφάλεια που δεν νιώθω ζήλια. Τώρα, μικρά σκιρτήµατα, πειράγµατα και µικροζήλιες φυσικά και είναι το αλατοπίπερο της καθημερινότητας µας.

Θέλεις να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

Θα µε ενδιέφερε να επιστρέψω σε ένα περιβάλλον και σε μια συνθήκη που θα µε έκανε να νιώθω ασφαλής και χαρούμενη. ∆εν µε ενδιαφέρουν απαραίτητα οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, αλλά για µένα προέχει η καλή συνεργασία.

Πηγή: Anatolika24.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button