Δήμοι Ανατολικής ΑττικήςΕλλάδαΠολιτικήΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Η Σοφία Ζαχαράκη στηρίζει εμπράκτως τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού / Δελτίο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σαρωνικού

22/08/2023
Δελτίο Τύπου
ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σαρωνικού
Στον απόηχο των πρόσφατων πυρκαγιών, που έπληξαν τον Δήμο Σαρωνικού, οι Δημοτικές Κοινότητες Κουβαρά, Καλυβίων, Σαρωνίδας και Αναβύσσου βρέθηκαν όλες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας. Τα σχετικά ευεργετήματα του νόμου, σχετικά με την παράταση των προθεσμιών των φορολογικών υποχρεώσεων, αρχικά αποδόθηκαν μόνο στην κοινότητα Κουβαρά, δεδομένου ότι οι άλλες τρεις κοινότητες ήταν ήδη κηρυγμένες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από παλαιότερα γεγονότα.
Κατόπιν διάφορων επαφών που έγιναν από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαρωνικού, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα. Σοφία Ζαχαράκη, ανταποκρίθηκε και κίνησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να αποκατασταθεί η καταφανής αδικία.
Έχουμε πλέον στα χέρια μας την Α.1127/21-8-23 τροποποιητική απόφαση «περί παράτασης καταβολής και αναστολής είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών», που συμπεριλαμβάνει τις τρεις πληγείσες, και μέχρι προηγουμένως ξεχασμένες, περιοχές του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη που στάθηκε δίπλα στο πλευρό μας και στο πλευρό των πολιτών των κοινοτήτων του Δήμου Σαρωνικού, και απέδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι δίπλα μας και μετεκλογικά, όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις.
Δίπλα σε κάθε πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button