ΕλλάδαΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΠεριφέρεια ΑττικήςΠολιτικήΤοπική Αυτοδιοίκηση

Μπορούμε Αλλιώς! Κύμα στήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο Μαρκοπούλου Χρήστο Δρίτσα

Παρουσία πολλών φίλων και συμπολιτών του, παρουσίασε την Δευτέρα στο Πόρτο Ράφτη τις μέχρι τώρα γυναίκες του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου Χρήστος Δρίτσας.
Σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες, ο κύριος Δρίτσας, παρουσίασε και τους άξονες της επόμενης ημέρας, αν αναλάβει τις τύχες του Δήμου. Η ποιοτική σύνθεση του ψηφοδελτίου ήταν εμφανής και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους που κατέκλυσαν τον χώρο.
Παρόντες ο Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ανατολικής Αττικής Στέλιος Πέτσας, η υποψήφια Περιφερική Σύμβουλος με την Νέα Αρχή και τον Γιώργο Πατούλη κυρία Κεχρή Ευαγγελία και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες.
Χαιρετισμούς στήριξης απέστειλαν ο Υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης που προέτρεψε το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη να μπορέσει αλλιώς, όπως και το σύνθημα του συνδυασμού του κυρίου Δρίτσα, “Μπορούμε Αλλιώς”.
Από ότι φαίνεται η στήριξη στο πρόσωπο του κυρίου Δρίτσα, μεγαλώνει όλο και περισσότερο αφού στο πλευρό του τάσσονται όλο και περισσότερα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button