ΑΧΑΡΝΩΝ

𝝥𝞀ό𝝲𝞀𝝰𝝻𝝻𝝰 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝶𝝼 𝝴𝝼ί𝞂𝞆𝞄𝞂𝝶 𝞃𝝶ς 𝝰𝞂𝞅ά𝝺𝝴𝝸𝝰ς 𝞃𝞈𝝼 𝝿𝝾𝝺𝝸𝞃ώ𝝼 𝞃𝝾𝞄 𝝙ή𝝻𝝾𝞄 𝝖𝞆𝝰𝞀𝝼ώ𝝼 𝝻𝝴 𝝿𝝴𝞀𝝸𝝿𝝾𝝺ί𝝴ς 𝟲 𝝾𝞆𝝶𝝻ά𝞃𝞈𝝼 𝝰𝞂𝞅𝝰𝝺𝝴ί𝝰ς 𝝴𝞃𝝰𝝸𝞀𝝴ί𝝰ς 𝘀𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆

 

Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 22.00 έως τις 06.00 το πρωί, τα έξι οχήματα θα «χτενίζουν» όλες τις γειτονιές του Δήμου, εποπτεύοντας για τυχόν προβλήματα και ύποπτες κινήσεις, επιβλέποντας δημόσιες εγκαταστάσεις και χώρους, πάρκα και πλατείες.

Το νέο πλάνο δράσης του Δήμου Αχαρνών θα λειτουργήσει επικουρικά στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύοντάς το ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Οι δημότες θα έχουν στη διάθεση τους, τον τηλεφωνικό αριθμό 21.11.900.950, ο οποίος είναι αναγραμμένος πάνω στα περιπολικά και μέσω αυτού, θα μπορούν να επικοινωνούν με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου του προγράμματος «Ασφαλής Πόλη», σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός αναφέρει: «Για τη δημοτική μας αρχή αποτελεί βασική προτεραιότητα το να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες μας. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στον αγώνα μας για την ασφάλεια στην πόλη μας και ο αγώνας μας δε σταματά εδώ.

Το πλάνο που όλο αυτό το διάστημα υπηρετήσαμε πιστά με προτάσεις, δράσεις, συναντήσεις σε κάθε επίπεδο και διαρκείς πιέσεις συνεχίζεται με νέες πρωτοβουλίες».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button