ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΠεριφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ενίσχυσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της σύμβασης «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο Περιφέρειας Αττικής», θα προχωρήσει από τη Δευτέρα 28/08/2023, σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμιση) σε οδικούς άξονες του Πρωτεύοντος Αστικού Οδικού Δικτύου (Π.Α.Ο.Δ.) αρμοδιότητας Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Περιφέρειας Αττικής.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αρχικά με κατά μήκος διαγραμμίσεις και εν συνεχεία συντήρηση των διαβάσεων πεζών, στους παρακάτω οδικούς άξονες:

Λ. Βουλιαγμένης σε όλο το μήκος του άξονα από Αθήνα έως τη συμβολής της με την παραλιακή λεωφόρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και
Λ. Ποσειδώνος από Φάληρο έως τη Λίμνη Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης έχει ζητήσει από τα αρμόδια στελέχη οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας να είναι σταθερά βασική προτεραιότητά τους. Ειδικότερα επισημαίνει: «Πρώτη μας μέριμνα η προστασία της ζωής των πολιτών. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας μας συνεχώς εκσυγχρονίζονται και γίνονται περισσότερο ασφαλείς. Με στοχευμένα έργα και καινοτόμες παρεμβάσεις επενδύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button