Δήμοι Ανατολικής ΑττικήςΤοπική ΑυτοδιοίκησηΩΡΩΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Συνάντηση με τις διευθύντριες και τους διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης παρουσία του αντιδημάρχου Παιδείας και Εκπαίδευσης Βαγγέλη Ηλιάσκου, τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παναγιώτη Κιούση και Νίκο Λούπη αντίστοιχα και τις συνεργάτιδες τους προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα για ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Επίσης έγινε και γνωριμία με τις νέες διευθύντριες και νέους διευθυντές που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά τα νέα τους καθήκοντα σε σχολεία του Δήμου μας και ο δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο τους.

Οι εκπαιδευτικοί έθεσαν ζητήματα και προβληματισμούς για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων και τους έγινε ενημέρωση για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει από πλευράς των Σχολικών Επιτροπών όλο το καλοκαίρι ώστε όλα τα σχολεία να είναι έτοιμα και να υποδεχτούν χωρίς προβλήματα τις μαθήτριες και τους μαθητές.

Συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα των παλαιότερων κτιρίων αλλά και το πλάνο δράσης για τη δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει συνάντηση του δημάρχου Ωρωπού και με τις διευθύντριες των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διαρκής βελτίωση των συνθηκών στις σχολικές δομές του Δήμου μας. Οι συναντήσεις αυτές με τις διευθύντριες και τους διευθυντές θα είναι διαρκείς και έχουν επανέλθει στην κανονικότητα μετά την καραντίνα και την πανδημία. Είμαστε όλοι εδώ για να δώσουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα έχοντας πάντα στο πλευρό μας την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Δήμος Ωρωπού Γιασημάκης Γιώργος Δήμος Ωρωπού Municipality of Oropos

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button