ΣΑΡΩΝΙΚΟΥΣυνεντεύξεις-Απόψεις

Συνέντευξη με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Σαρωνικου Νικολαΐδου Δέσποινα

ΕΡ:Κυρία Νικολαΐδου πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Σαρωνικός Αύριο με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Σωφρόνη

ΑΠ:Κατάγομαι από την Ανάβυσσο από την πλευρά της μητέρας μου και διαμένω με το σύζυγο μου Χατζημιχαηλίδη Γιάννη  και τον γιό μου Λάζαρο μέχρι και σήμερα στο Λαγονήσι Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά και έχω αποφοιτήσει από ιδιωτική σχολή στον τομέα της Διοίκησης επιχειρήσεων.Στηνπορεία της δια βίου εκπαίδευσής μου έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα «Διαχείριση Σύγχρονων Κρίσεων από Κρατικούς Φορείς»του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης(Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη ρευστότητας σε μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ως ελεύθερη επαγγελματίας στην παροχή υπηρεσιών.

Αγαπώ τον εθελλοντισμό και είμαι ενεργή αιμοδότρια.


Ζώντας επί τόσα χρόνια στο Δήμο Σαρωνικούγνωρίζω πλέον αρκετά καλά τον τόπο, τους ανθρώπους, και τις γειτονιές  και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω να τον κάνουμε καλύτερο. Ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, και δημότης έχω πλέον την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις προσφέροντας στους συμπολίτες μου και την πόλη μου ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Η επιλογή μου να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με τη παράταξη Σαρωνικός Αύριο είναι μία συνειδητή, ξεκάθαρη επιλογή με σκοπό να φροντίσουμε το μέλλον. Ουσιαστικά για εμένα η παράταξη Σαρωνικός Αύριο , δεν είναι μια παράταξη αλλά μια ομάδα ανθρώπων που λειτουργούμε πέρα από κομματικές ταυτότητες και παρωπίδες αφού αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών μας με σκοπό να δημιουργήσουμε το μέλλον αυτού του τόπου δημιουργώντας έναν ανθρώπινο Δήμο!

ΕΡ:Πείτε μας δύο λόγια για την παράταξη σας

ΑΠ:Για εμένα η παράταξη Σαρωνικός Αύριοαντιπροσωπεύει την οργάνωση και τον πραγματικό σχεδιασμό με ολοκληρωμένες προτάσεις και έργα ουσίας. Ο επικεφαλής της Γιώργος Σωφρόνης είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και επάρκεια διοίκησης  που θα τολμήσει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να βάλει τον Δήμο Σαρωνικού σε τροχιά ανάπτυξης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων των δημοτών και των υποψήφιων συμβούλων.

ΕΡ:Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες σας εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός και εσείς

ΑΠ:Τις προτεραιότητες τις θέτουν πάντα οι ίδιοι οι δημότες των πόλεων. Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όλοι μας θέλουμε και χρειαζόμαστε έναν ασφαλή και σύγχρονο Δήμο, με οδοπιοία, καθαρούς και φωταγωγημένους δρόμους, με σύγχρονες παιδικές χαρές, με ανάλογα πάρκα και αθλητικούς χώρους, με πρόσβαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους, παιδιά),που να πληρούν τις προδιαγραφές των οργανωμένων ευρωπαϊκών πόλεων.

ΕΡ:Σας ρωτάει κάποιος ευθέως για τι να σαςψηφίσω

ΑΠ:Ως δημότης Σαρωνικού μοιράζομαι και εγώ τις ίδιες ανησυχίες, σκέψεις και προβληματισμούς με τους συμπολίτες μου με τους οποίους έρχομαι καθημερινά σε επαφή.

Ζητώ, λοιπόν, από τους συνδημότες μου να με τιμήσουν με την ψήφο τους  και τους διαβεβαιώνω ότι θέλω να προσφέρωανιδιοτελώς και να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της παράταξης, αξιοποιώντας τις γνώσεις μου καθώς και την επαγγελματική μουεμπειρία.

Σας ευχαριστώ

Νικολαΐδου Δέσποινα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Σαρωνικού

Σαρωνικός Αύριο

Γιώργος Σωφρόνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button